ایرسا- عصر امروز یک واحد مسکونی در سنقرو کلیایی ریزش کرد، شمار جان باختگان این حادثه تاکنون دو نفر گزارش شده است.
به گزارش ایرسا آنلاین، گزارشهای اولیه از حادثه فروریختن یک واحد مسکونی در شهرک سازمانی سنقر حکایت از فوت یک پسربچه ۶ ساله و یک زن ۶۸ ساله دارد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه گفت: در این حادثه یک زن باردار نیز مصدوم شد که در حال اعزام به بیمارستان طالقانی کرمانشاه است.
افشین یگانه افزود: گودبرداری در مجاورت ساختمان حادثه دیده علت این حادثه بوده است.
عملیات امداد و نجات برای امدادرسانی به حادثه دیدگان ریزش آوار در شهرستان سنقروکلیایی
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه از عملیات امداد و نجات برای امدارسانی به ۵ نفر حادثه دیده در شهرستان سنقروکلیایی خبرداد.
محمدباقر محمدی اظهار داشت: ساعت ۱۵:۴۶ دقیقه امروز پنج شنبه ۲۱ اردیبهشت ماه، طی تماس مردمیبا ندای امداد ۱۱۲، خبری مبنی بر گزارش حادثه شهری و ریزش ساختمان در سنقروکلیایی، محله سازمانی، روبروی درب مسجد جامع این شهرستان اعلام شد.
وی افزود: بلافاصله یک تیم امداد و نجات از شعبه و یک تیم از پایگاه مله ماس به محل حادثه اعزام شدند.
محمدی با اشاره به اینکه ۵ نفر حادثه دیده و ۲ فوتی داشت، اضافه کرد: نیروهای امدادی یک نفر از حادثه دیدگان را رهاسازی و تحویل عوامل اورژانس حاضر در محل دادند.




https://irsaonline.ir/?p=27889
Friday, 9 June , 2023