ایرسا_ مرحله شهرستانی چهل و چهارمین دوره مسابقات قرآن کریم در استان کرمانشاه از ۲۴ تیر آغاز و تا ۵ مرداد ادامه دارد.

به گزارش ایرسا آنلاین، مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان کرمانشاه با اعلام این خبر گفت: این مسابقات در ۲۴ تیر آغاز مرحله شهرستانی مسابقات قرآن در استان کرمانشاهشش منطقه استان شامل منطقه یک شهرستان اسلام‌آباد غرب ۲۴ تیرماه، منطقه دو سرپل‌ذهاب، قصرشیرین و گیلان‌غرب ۳۱ تیرماه، منطقه سه شهرستان سنقر ۲ مردادماه، منطقه چهار شهرستان کنگاور، صحنه و هرسین ۲۷ تیرماه، منطقه پنج شهرستان‌های پاوه و اورامانات ۵ مردادماه، منطقه شش کرمانشاه ۳ و ۴ مرداد ماه برگزار خواهد شد.

حجت الاسلام صالحی با اشاره به منطقه بندی استان‌های همجوار در مرحله شهرستانی، اظهار داشت: سازمان اوقاف براساس گروه‌بندی، استان‌ها را به ۱۰ منطقه تقسیم کرده و ۱۰ استان یاد شده سرگروه و معین استان‌های دیگر هستند که بر این اساس استان کرمانشاه معین استان‌های کردستان، همدان و ایلام خواهد بود و این استان‌ها مسابقات خود را با هماهنگی استان کرمانشاه برگزار می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: ۲ هزار و ۳۲۶ نخبه قرآنی در مسابقات مرحله شهرستانی برای ورود به مسابقات استانی با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.

لازم به ذکر است، چهل و چهارمین دوره مسابقات قرآن کریم در مرحله استانی از ۳۱ مرداد تا ۵ شهریور در کرمانشاه برگزار خواهد شد.