به گزارش ایرسا آنلاین، طاهره نجفی بیان کرد: پروتئین حبوبات اگر با غلات ترکیب شوند منبع پروتئین کامل هستند و جایگزین گوشت قرمز است، اما بدون ضررهای گوشت قرمز، که برای رشد و ساخت عضلات ساخت سلولهای ایمنی مبارزه با عفونتها و تقویت پوست و مو ناخن مهم است.
وی ادامه داد: عدس پلو، عدسی ، خورک لوبیا و آبگوشت ، نمونههایی از غذاهای سنتی با ترکیب غلات و حبوبات به عنوان پروتئین کامل است.
کارشناس تغذیه استان کرمانشاه گفت: املاح موجود در حبوبات مانند اهن یه ساخت گلبول قرمز خون، مبارزه با کم خونی ، بهبود یادگیری کودکان کمک میکند هم چنین اسید فولیک ان باعث کاهش کم خونی میشود.
وی ادامه داد: مصرف حبوبات با ویتامین سی مانند نارنج لیمو ترش سبزیجات به جذب آهن این مواد غذایی کمک میکند.
نجفی افزود: منیزیم نیز یکی دیگر از موادی است که برای رفع خستگی و بیحالی موثر است هم چنین به سلامت قلب و عروق استحکام استخوانها تقویت عضلات بدن کمک میکند.
وی ادامه داد: مصرف حبوبات هیچ ضرری ندارد و همه بیماران مانند بیماران قلبی دیابتی فشار خون و مبتلایان به پلیپ روده میتوانند از این مواد غذایی ارزشمند استفاده کنند.
در روزهای سرد سال از غذاهای سنتی استفاده کنیم
پرینتایرسا- کارشناس تغذیه استان کرمانشاه که با تاکید برخواص ارزشمند حبوبات برای فصل زمستان گفت: حبوبات با توجه به خواص ارزشمندی که دارد به تازگی به عنوان گروه اصلی هرم غذایی جای گرفته است.
https://irsaonline.ir/?p=26611
برچسب ها
اخبار مشابه
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
Monday, 27 March , 2023