جستجوی عشق در بستر کرونا

ایرسا_ بانوی فرهنگی کرمانشاهی با وجود ابتلا به ویروس کرونا و بستری شدن در بیمارستان، همچنان در سنگر تعلیم و تربیت فداکارانه به دانش‌آموزانش درس ایثار و ازخودگذشتگی می‌آموزد.

به گزارش ایرسا آنلاین؛ آرزویش را با آرزو‌های رنگی شاگردانش گره زده، همان بچه‌هایی که تا وقت رسیدن خانم معلمشان به مدرسه، قند توی دلشان آب می‌شود.‌
می‌گوید تمام عشق و علاقه ام شغلم است و تا آخرین لحظه زندگی برایش جان میدهم، زیورتاج کریمی حالا ۵۹ امین پاییز زندگیش را میگذراند، پس از ۸ ماه از شیوع بیماری کرونا بخاطر دانش آموزانش درس و مدرسه را در روستای «سیاه بید» از توابع شهرستان کرمانشاه تعطیل نکرد و با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی به آن‌ها آموزش میداد، اما این ایثار او باعث شد تا او هم به بیماری کرونا مبتلا شود.
پایین بودن اکسیژن خونش او را در بیمارستان فارابی کرمانشاه بستری کرد؛ و حالا یک هفته‌ای می‌شود که در تب و درد کرونا میسوزد.
خانم کریمی این معلم دلسوز و متعهد حتی در بستر بیماری هم، مسولیت پذیری و عشق به شاگردانش را فراموش نکرده و با وجود اینکه درد بیماری را تحمل میکند به صورت آنلاین در فضای برای دانش آموزانش تدریس می‌کند تا مبادا روزی از درس و مشق هایشان جا بمانند.
خانم معلم فداکار نگران یادگیری دانش آموزانش است. او میگوید: دلم برایشان می‌سوزد، چون بیشترشان به خاطر نداشتن گوشی و تبلت به برنامه شاد دسترسی ندارند و من از طریق چند نفر ازشاگردانم که گوشی دارند برایشان تدریس میکنم و آن‌ها هم از طریق همان گوشی‌ها با من ارتباط دارند و اگر مشکلی در درسی برایشان پیش بیاید آن را در فضای آموزشی «شاد» رفع میکنم. او از اتحاد و همدلی دانش آموزانش در این شرایط سخت کرونایی خوشحال است.
از او می‌پرسم بیماری کرونا بیماری طاقت فرسا و پردرد و رنجی است بخصوص اینکه از همان ابتدای بیماری، دستگاه اکسیژن به شما وصل بوده چطور با این وضعیت توان تدریس کردن دارید؟
این معلم فداکار می‌گوید: سخت است، چون بی حالی و تنگی نفس و درد‌های دیگر این بیماری مرا آزار میدهد، اما وقتی شور و اشتیاق دانش آموزانم را در فضای مجازی و برنامه شاد برای یادگیری می‌بینم، انرژی میگیرم و سعی میکنم با تمام توانم هراندازه که میتوانم به آن‌ها آموزش دهم.
جستجوی عشق در بستر کرونا
خانم کریمی که امسال ۲۴ امین سال تدریسش را سپری می‌کند، افزود: من عاشق شغلم هستم و دوست دارم هر چه زودتر حالم خوب شود و بار دیگر دانش آموزانم را ببینم و تنها چیزی که مرا خوشحال میکند رشد، موفقیت و بالندگی تک تک دانش آموزانم است.
اوشغل معلمی را یک عشق خالص معنوی که با ایثار آمیخته است، معنا میکند.
به گفته مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه ۱۰۰ درصد معلمان و مدیران و ۹۱ درصد دانش آموزان استان در شبکه آموزشی شاد حضور دارند.
مجید یزدان پناه با اشاره به جمعیت ۲ میلیون نفری استان کرمانشاه افزود:هم اینک ۳۳۰ هزار دانش آموز در استان وجود دارد که تعدادی از آن‌ها در ۱۱۰ نقطه کور استان هستند که پوشش شبکه اینترنتی در برخی ازاین مکان‌ها وجود ندارد و معلمان با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، فاصله گذاری فیزیکی و به شکل نوبتی در فضای باز در این مناطق حضور یافته و تدریس میکنند.
راه اندازی پویش خرید تبلت برای دانش آموزان نیازمند
وی با اشاره به اینکه ۱۵ هزار دانش اموز در استان کرمانشاه تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی قرار دارند که فاقد گوشی و تبلت برای حضور در شبکه دانش آموزی شاد هستند، گفت: بدین منظور پویش خرید تبلت برای دانش آموزان نیازمند استان با حمایت استانداری، دستگاه‌های اجرایی و خیرین استان راه اندازی شده است تا به زودی برای کمک به ادامه فرایند اموزشی دانش آموزان نیازمند، تبلت و گوشی مورد نیاز تهیه شود.
به راستی که به فرموده رهبر معظم انقلاب معلمان افسران سپاه پیشرفت کشورند و چه بسیارند معلمانی که در این سرزمین از جان و سلامتی خود برای موفقیت شاگردانشان مایه میگذارند.
به امید آن روزی که بیماری کرونا از بین رود و هیچ مانع دیگری دیدار معلمان ایثارگر را باشاگردانش به تاخیر نیندازد.