ایرسا‌- دکتر عبدالرضا مصری، نماینده مردم کرمانشاه و نایب رییس مجلس شورای اسلامی با برگزاری جلسه ای در دفتر خود که با حضور «تاج» رئیس فدراسیون فوتبال، «قنبرزاده» نایب رئیس فدراسیون فوتبال، «سلمان کریمی» مدیرعامل تیم فوتبال راهیان کرمانشاه برگزار شد، موضوع بازگشت این تیم به مسابقات لیگ دسته اول فوتبال کشور را با جدیت پیگیری کرد.

به گزارش ایرسا آنلاین به نقل از باختر ، بیش از هشت سال است که مردم و جوانان ورزش‌دوست کرمانشاهی چشم انتظار بازگشت تیم فوتبال راهیان به مسابقات لیگ دسته اول هستند و گرچه تاکنون تلاشهای بسیاری مدیران و نمایندگان استان برای بازگشت این تیم کشیده اند که البته هنوز به سرانجام نرسیده، اما دکتر مصری که همواره پیگیر مسائل کلان استان بوده با ورود جدی به این موضوع، امید جوانان کرمانشاهی را به بازگشت این تیم فوتبال زنده کرده است.

قطعا دکتر مصری به عنوان یک نماینده دلسوز و قدرتمند استان در مجلس شورای شورای اسلامی تمام تلاش خود برای بازگشت این تیم به مسابقات لیگ دسته اول فوتبال کشور را به کار خواهد برد.