بخش تعاون جایگاه خود را در اقتصاد، ایجاد اشتغال و توسعه صادرات به خوبی نشان داده است

ایرسا_ مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه در دیدار تعاونگران با به مناسبت گرامیداشت هفته تعاون، گفت: بخش تعاون جایگاه خود را در ایجاد اشتغال و توسعه صادرات به خوبی نشان داده است

به گزارش ایرسا آنلاین، جمعی از تعاونگران به همراه مدیران شرکت تعاونی ۱۰۸۳ مرزنشینان پشت تنگ ذهاب به مناسبت گرامیداشت هفته تعاون با مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه دیدار و گفتگو کردند.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه در این دیدار ضمن تبریک هفته تعاون، شرکت های تعاونی را دروازه‌ ورود به توسعه اقتصاد و اشتغال استان دانست و اظهار نمود: بخش تعاون با توجه به شعار سال مبنی بر « تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها» اهمیت و جایگاه اساسی خود را در توسعه برنامه‌های اشتغال‌زا، توسعه صادرات، اقتصاد و رفع بیکاری به خوبی نشان داده است.

حسن عزیزی در ادامه افزود: بخش تعاون با تجمیع سرمایه‌های خرد و تشکیل شرکت‌های بزرگ و توانمند در همه حوزه‌های اقتصادی استان می‌تواند وجهه بی‌بدیل خود را در مشارکت هدفمند برای ایجاد اشتغال پایدار به ویژه در بین اقشار تحصیل‌کرده جویای کار نمایان کند.

وی در ادامه به وجود بیش از ۳ هزار تعاونی فعال در استان گفت: شرکت های تعاونی استان با جمعیتی بالغ بر ۱ میلیون ۶۰۰ هزار عضو، بیش از ۵۰ هزار فرصت شغلی ایجاد نموده اند.

در این دیدار که به مناسبت گرامیداشت هفته تعاون در دفتر مدیر کل انجام شد، مسعود شاکرمی معاون امور تعاون، مسعود دیباوند رئیس اداره نظارت برتعاونی ها و امیرحسین فخرصمدی رئیس حراست اداره کل نیز حضور داشتند، مدیران تعاونی مسائل و مشکلات خود را در مطرح نمودند.