به گزارش ایرسا آنلاین به نقل از ایرنا، در این جشنواره ۱۸ گروه موسیقی از شهرستانهای استان کرمانشاه به مدت دو روز به اجرای برنامه میپردازند.
مراسم اختتامیه این جشنواره دوشنبه ۳۰ بهمن ماه ساعت ۱۶ با حضور مسوولان و هنرمندان در مجموعه فرهنگی و هنری شهید آوینی کرمانشاه برگزار شد.
در روز اول برگزاری این جشنواره گروه موسیقی «هاوار» از قصرشیرین، گروه موسیقی«شاهو» و «خاموش» از دالاهو و گروه موسیقی شهرستان سنقروکلیایی به اجرای برنامه پرداختند.
کرمانشاه همیشه یکی از شهرهای هنرمند پرور بخصوص در زمینه موسیقی بوده و هست. هنرمندان بزرگی از شهر زیبای کرمانشاه به دنیای موسیقی معرفی شدند و آثار جاودانهای خلق کردند.
مجتبی میرزاده (آهنگساز، تنظیم کننده و نوازنده)، شهرام ناظری (موسیقیدان و خواننده)، منوچهر ظاهرزاده (آهنگساز، خواننده سبک پاپ و نوازنده ویولن و سهتار)، سهیل ایوانی (موسیقی دان، نوازنده و آهنگساز)، افشین رامتین (آهنگساز، نوازنده و ترانه سرا)، فریدون حافظی (موسیقیدان، آهنگساز و نوازنده)، حشمت الله لرنژاد (موسیقیدان و خواننده)، کیهان کلهر (موسیقیدان، آهنگساز و نوازنده)
محمود مرآتی (آهنگساز، نوازنده و مدرس)، تهمورس پورناظری (موسیقیدان و نوازنده)، سهراب پورناظری (نوازنده، آهنگساز و خواننده) و کیخسرو پورناظری (موسیقیدان و نوازنده آهنگساز) از جمله هنرمندان بزرگ و نامی استان کرمانشاه هستند.
Monday, 27 March , 2023