ایرسا_ رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: تا ۱۵ روز آینده تولید و عرضه گوشت مرغ در استان متعادل می شود.

به گزارش ایرسا آنلاین، نوربخش حاتمی در برنامه گفتگوی ویژه خبری که عصر امروز از شبکه استانی زاگرس پخش شد با اشاره به وجود۵۸۶ مرغداری دارای پروانه و مجوز در استان گفت: سالانه ۳۰ میلیون قطعه جوجه ریزی در استان انجام می‌شود.
وی ظرفیت تولید گوشت مرغ را در مرغداری‌ها سالانه حدود ۸۰ هزار تن عنوان کرد و گفت: مصرف گوشت مرغ در  استان در شرایط عادی ۱۲۰ تا ۱۲۵ تن در روز است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه مشکلات محدودیت در  تولید جوجه  یکروزه، گرمای بیش از حد، خشکسالی، گرانی دارو، پایین آمدن کیفیت خوراک دام، موجب افزایش  کانون‌های بیماری و تلفات در مرغداری‌ها شد گفت: در خردادماه امسال به دلیل محدودیت در  تولید جوجه یکروزه، میزان جوجه ریزی ۵۲۰ هزار  قطعه  نسبت به مدت مشابه سال قبل  کاهش یافت.
حاتمی با اشاره به اینکه از ابتدای تیرماه بطور متوسط  تاکنون روزانه ۱۲۵ تن با احتساب مرغ گرم و مرغ منجمد  وارد بازار شده است گفت:در کنار آن برخی عرضه کنندگان مرغ هم اقدام به توزیع مرغ زنده به میزان حدود ۳۰ تن کرده اند.
وی عرضه مرغ زنده را تخلف عنوان کرد و اظهار داشت: این افراد بدون وارد شدن به سامانه بازارگاه اقدام به تولید جوجه کرده و آنرا  به قیمت بالا عرضه می‌کنند.
حاتمی قیمت خرید مرغ از مرغداری‌ها را  نیازمند تجدید نظر دانست و افزود: قیمت فروش مرغ از درب مرغداری‌ها کیلویی ۱۷ هزار و ۱۰۰ تومان است که با توجه به هزینه‌های موجود، در ستاد تنظیم بازار و وزارت جهاد کشاورزی  نیازمند تصمیم گیری است.